(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri, Leppävaaran terveysasemalle
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Kuvaus tehtävästä: Etsimme perusterveydenhuollosta ja sen kehittämisestä innostunutta kokenutta lääkäriä vakituiseen virkaan. Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon monipuolisen avovastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi voi kiinnostuksen mukaan sisällyttää myös neuvolavastaanottoa.
Leppävaarassa on jo vuosikymmeniä kehitetty lääkäreiden perehdytystä, koulutusta ja ohjaustoimintaa. Tämä on aseman erityinen vahvuus. Espoon terveysasemat toimivat opetusterveyskeskuksina yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa. Olet tervetullut edistämään asukkaidemme terveyttä ja kehittämään kanssamme toimintaamme. Terveysasemalla on myös mahdollisuus kliiniseen lisätyöhön hyvällä korvauksella virkatyöajan lisäksi. Espoossa käytössäsi on ison työnantajan edut.

Palkkaus ja työaika ovat Espoon paikallisen virkaehtosopimuksen mukaiset. Työn aloitus 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Kesälle järjestetään mahdollisuus vapaaseen.

Espoo haluaa tarjota parhaat työpaikat ja kehittymismahdollisuudet. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu lääkäri.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Arvostamme yleislääketieteen erikoislääkärin tutkintoa ja kokemusta terveyskeskustyöstä sekä tiimityöskentelytaitoja.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika 38 h 15 min / vko

Työpaikan nimi: Leppävaaran terveysasema, Konstaapelinkatu 2, 02650 Espoo

Työaika: 38 h 15 min / vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot