(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri, kouluttajalääkäri, Ison Omenan terveysasema, Espoo
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Kuvaus tehtävästä:
Haluatko olla mukana näköalapaikalla edistämässä espoolaisten terveyttä ja hyvinvointia?

Ison Omenan terveysasema Matinkylässä on uudenlainen kauppakeskukseen sijoittuva terveysasema. Se vastaa noin 40000 asukaan palveluista laajennetuin aukioloajoin hyvien liikenneyhteyksien solmukohdassa.

Tule lääkäriksi terveysasemalle moderniin, innovatiiviseen Palvelutoriympäristöön. Kehitämme toimintaamme Espoon Sote -Timantin suuntaisesti Palvelutorilupaukseen sitoutuen moniammatillisesti ja asiakkaan tarpeeseen oikea-aikaisesti vastaten. Jaat tehtävänkuvasi muiden lääkärien kanssa kiinnostustesi ja vahvuuksiesi mukaisesti sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon voi sisältyä, kiinnostuksesi mukaan, monipuolisen vastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi myös esimerkiksi neuvolavastaanottoa, diabeteksen hoitoon paneutumista perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteisessä diabeteskeskuksessa tai kouluttajana toimimista. Lisäksi pätevyytesi mukaan voit toimia myös kouluttajalääkärinä.

Pitkäaikaissairauksien hoitoa tukeva moniammatillinen hoitomalli on vakiintunut toimintatapamme. Panostamme lääkäreiden perehdytykseen sekä koulutus- ja ohjaustoimintaan. Espoon terveysasemat toimivat opetusterveyskeskuksina yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa.

Toimintamme ohjaavina arvoina ovat asiakaslähtöisyys ja sujuvat monikanavaiset palvelupolut sekä henkilöstön työtyytyväisyys, johon kuuluvat kannustava johtaminen, jatkuva oppiminen ja kehittämisen ilmapiiri. Lisäksi pidämme huolta siitä, että palvelumme ovat laadukkaita, turvallisia ja taloudellisia.

Tervetuloa iloiseen ja nuorekkaaseen sekä kehittämismyönteiseen ja hyvinvoivaan joukkoomme!

Työpaikan nimi: Ison Omenan terveysasema

Työaika: 38 h 15 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu lääkäri

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme yleislääketieteen tai muun soveltuvan erikoisalan tutkintoa sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa hyvän suomen kielen hallinnan lisäksi.