(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri kotisairaalaan (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta lääkäriä vakinaiseen virkaan Helsingin kotisairaalaan terveyskeskuslääkärin tehtäviin 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kotisairaalan lääkärinä työskentelet tiimissä, joka koostuu kokeneista sairaanhoitajista ja kotisairaalan muista lääkäreistä. Toimintamme tarjoaa potilaille sairaalatasoista hoitoa heidän kotonaan. Toimipisteitämme on kolme kotisairaalaa (Pohjoinen,Etelä ja Itä) sekä palliatiivinen poliklinikka.

Potilaamme ovat palliatiivisia sekä saattohoitopotilaita että akuutteja, lähinnä infektiopotilaita. Ennalta suunnitellut kotikäynnit, hälytyskäynnit, hoitajakonsultaatiot ja soittolistan potilaat muodostavat työn sisällön. Kotona suoritamme palliatiivisille potilaille toimenpiteitä, mm askites- ja pleuranestedreneeraukset.

Työpäivät meillä ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia. Panostamme kouluttautumiseen, kehittämiseen sekä perehdytykseen.
Päivystysvelvollisuutta ei ole.
Alkuvaiheessa toisen viranhaltijan työpanos kohdennetaan pääasiassa Pohjoiseen kotisairaalaan ja toisen Etelän kotisairaalaan.

Työaika on lääkärisopimuksen mukainen ja tarjoamme Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-03-165-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Tervetuloa lääkäriksi Helsinkiin!

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylilääkäri Taina Toivanen, taina.a.toivanen@hel.fi, p. 0505300590

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/