Terveyskeskuslääkäri, Korson terveysasema
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Korson terveysasema

Naalipolku 6, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 21.10.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Kiirehdi hitaasti vaeltaen
kohti päämäärääsi
Yllättäen huomaat
olevasi portilla
sitten polulla
pian koputat ovelle
joka avautuu helposti

Sari Lehtimäki, runotalo.fi


Yleislääkärinä hoidat potilaita monipuolisesti ja hoitoketju vauvasta vaariin ei ole sinulle vieras. Työn mielekkyys löytyy pitkäkestoisista potilassuhteista, vaikka välillä on mukava hoitaa nopeampiakin tapauksia. Omaa erityiskiinnostusta hyödynnät erilaisissa sektoritöissä joko ennaltaehkäisevän terveydenhuollon puolella, perhesuunnitteluneuvolassa tai vaikka diabetesyksikössä.

Osaat käyttää mielekkäästi laboratoriokokeita ja kuvantamistutkimuksia sekä hyödynnät näiden lisäksi sujuvasti aikaa diagnostisena työkaluna. Yksilön kokonaisvaltaisen hoidon ohella huomioit näppärästi myös vastuun yhteisön hyvinvoinnista. Tunnet roolisi potilaiden hoidon koordinoijana ja hyödynnät osaavasti ympärilläsi toimivien terveydenhuollon ammattilaisten osaamista.

Pysyt virkeänä aktiivisesti kouluttautumalla. Kehität mielelläsi omaa ja työyhteisösi työskentelyä, jotta työnteko jatkuu tehokkaana. Olet aktiivinen ja osallistuva, koska tiedät muutoksen aikaansaamisella olevan merkitystä. Yleislääkäri on arvokas ammattilainen.

Mikäli tunnistit itsesi tästä tekstistä, olet juuri etsimämme lääkäri! Korson terveysasemalla on nyt avoinna vakituinen terveyskeskuslääkärin virka. Lisäksi on tarjolla pitkä opintovapaan sijaisuus, jos haluat ensin tulla tutustumaan sotekentän kivijalkaan, perusterveydenhuoltoon.

Korson terveysasema löytyy Pohjois-Vantaalta pääjunaradan varrelta. Ylilääkärin lisäksi meillä on 16 terveyskeskuslääkärin vakanssia. Väestön koko on noin 30000 asukasta. Vantaalla toimimme listamallissa, eli lääkärillä on hoidettavana oma potilaslista ja sen lisäksi ajanvarausaikoja listautumattomille potilaille. Työnkuvaan kuuluu myös työskentely terveysaseman päiväpoliklinikalla akuutimpien vaivojen parissa. Perustyön ohessa on mahdollista tehdä sektorityötä neuvolan ja koulun ohella varsin monipuolisesti esim perhesuunnitteluneuvolassa tai diabetesyksikössä, lääkärin omia toiveita kuunnellaan. Sektorityön osuus viikkotyöajasta on neuvoteltavissa yksilöllisesti. Myöskään osa-aikaisuus ei ole mahdottomuus. Lääkärin ympärillä toimii kollegoiden lisäksi useita eri alan terveydenhuollon ammattilaisia.

Listamallin ansiosta Vantaan lääkäreiden palkkamalli on varsin suotuisa, kerron siitä mielelläni lisää. Kouluttautumiseen suhtaudumme Vantaalla erittäin myönteisesti, osaava työntekijä on työyhteisölleen arvokas voimavara. Vantaalla pidetään huolta koulutusvaiheessa olevien lääkäreiden (YEK, tk-runkopalvelu, yleislääketieteeseen eriskoituvat) ohjauksesta ja koulutuksesta; tutorointi järjestetään ilman erillisiä aneluita. Kokeneemmatkin kollegat saavat luonnollisesti jouhevasti tukea työhönsä. Jos ohjaaminen kiinnostaa, otetaan sinut siihenkin työhön avosylin mukaan.

Vantaa otti rentona ja rohkeana, kehitysmyönteisenä kaupunkina Apotin käyttöön toukokuussa 2019. Tarttumalla tilaisuuteen nyt, pääset mukaan nykyaikaisen kehityksen kärkilinjaan. Pääset oppimaan Apotin käyttöä ennen kuin lukuisat muut HUS-alueen toimijat liittyvät laajalla rintamalla samaan järjestelmään. 

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Terveyskeskuslääkäri (Suomessa laillistettu lääkäri).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Luemme eduksi: Ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Ylilääkäri, Aahos Ilkka
P. 0503121864
ilkka.aahos@vantaa.fi
Tavoitettavissa 8-16

vs Terveyspalvelupäällikkö, Kristersson Merja
merja.kristersson@vantaa.fi
0403591014 (klo 8-16)

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1303016
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa