(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri, Koivukylän terveysasema
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Koivukylän terveysasema

Karsikkokuja 15, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.01.2021 - 


Koivukylän terveysasema vastaa noin 28.000 vantaalaisen perusterveydenhuollosta. Terveysasemalla on yksi ylilääkärin ja 15 terveyskeskuslääkärin virkaa. Asema sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Koivukylän juna-aseman lähellä.

Toimimme omalääkäripohjaisessa listamallissa, jossa lääkäri- ja hoitajapalvelut pyritään kohdentamaan potilaiden terveydentila erityisesti huomioiden. Työajalliseen sopimukseen siirryimme 1.4.2020 alkaen. Työ on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä, joka kiinnostuksen mukaan voi sisältää työskentelyä neuvolassa, kouluterveydenhuollossa, perhesuunnitteluneuvolassa tai diabetesyksikössä. Työnkuvaan kuuluu myös työskentely terveysaseman päiväpoliklinikalla. Virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvoitetta ei ole.

Koivukylän terveysaseman henkilökunta osallistuu aktiivisesti toiminnan kehittämiseen ja pyrimme systemaattiseen kehittämistyöhön Lean periaatteiden mukaisesti. Korona epidemian takia olemme myös laajentaneet etävastaanottotoimintaa.

Yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai kiinnostus yleislääketieteen erikoistumista kohtaan katsotaan eduksi. Virka soveltuu myös YEK-palveluita tai erikoistumiskoulutukseen kuuluvien terveyskeskuspalveluiden suorittamista varten. Jokaiselle erikoistuvalle nimetään ohjaaja ja kaikille lääkäreille mahdollistetaan koulutuksiin osallistuminen ja tarpeen mukaan myös työnohjausta on saatavilla. Koivukylän terveysasemalla on myös ohjaustyötä 50% työajasta tekevä supertutor.

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Suomessa laillistettu lääkäri

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Ylilääkäri
Järvinen Kajsa
043-8249807
kajsa.jarvinen@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.