(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri Ison Omenan terveysasemalle
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Kuvaus tehtävästä:

Haluatko olla mukana näköalapaikalla edistämässä espoolaisten terveyttä ja hyvinvointia?
Ison Omenan terveysasema Matinkylässä on uudenlainen kauppakeskukseen sijoittuva terveysasema. Se vastaa noin 40000 asukaan palveluista laajennetuin aukioloajoin hyvien liikenneyhteyksien solmukohdassa.

Tule lääkäriksi terveysasemalle moderniin, innovatiiviseen Palvelutoriympäristöön, jossa kehitämme toimintaamme Espoon Sote -Timantin suuntaisesti, Palvelutorilupaukseen sitoutuen, moniammatillisesti ja asiakkaan tarpeeseen oikea-aikaisesti vastaten.
Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon voi sisältyä kiinnostuksesi mukaan monipuolisen vastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi myös esimerkiksi neuvolavastaanottoa, diabeteksen hoitoon paneutumista perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteisessä diabeteskeskuksessa tai kouluttajana toimimista.
Pitkäaikaissairauksien hoitoa tukeva moniammatillinen hoitomalli on vakiintunut toimintatapamme. Panostamme lääkäreiden perehdytykseen sekä koulutus- ja ohjaustoimintaan. Espoon terveysasemat toimivat opetusterveyskeskuksina yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa.
Toimintamme ohjaavina arvoina ovat asiakaslähtöisyys ja sujuvat monikanavaiset palvelupolut sekä henkilöstön työtyytyväisyys, johon kuuluvat kannustava johtaminen, jatkuva oppiminen ja kehittämisen ilmapiiri. Lisäksi pidämme huolta siitä, että palvelumme ovat laadukkaita ja turvallisia ja taloudellisia.

Työn aloitus 4.12. tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa iloiseen ja nuorekkaaseen sekä kehittämismyönteiseen joukkoomme!

Työpaikan nimi:
Ison Omenan terveysasema

Työaika: 38h 15 min/viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Terveyskeskuslääkäri (Suomessa laillistettu lääkäri)


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme yleislääketieteen tai muun soveltuvan erikoisalan tutkintoa sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa hyvän suomen kielen hallinnan lisäksi.