Terveyskeskuslääkäri, Espoonlahden terveysasemat
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021


TULE MEIDÄN TERVEYSASEMALLEMME LÄÄKÄRIKSI!

Etsimme perusterveydenhuollosta ja sen kehittämisestä innostuneita kokeneita lääkäreitä kahteen vakituiseen virkaan Matinkadun terveysasemalle.

Tehtävään kuuluu monipuolista terveyskeskuslääkärin akuuttia ja kiireetöntä vastanottotyötä ja sopimuksen mukaan myös terveysaseman oheistoimintoja.

Olemme kolmen terveysaseman muodostama kokonaisuus Etelä-Espoossa. Tämänhetkiset toimipisteemme ovat Kivenlahden sekä Matinkadun ja Soukan terveysasemat. Kehitämme työtämme ja palveluitamme ja opettelemme jatkuvasti uutta keskenämme sekä yhdessä Espoon muiden terveysasemien kanssa. Meillä saa tehdä monipuolista terveyskeskustyötä ja hyödyntää omaa erityisosaamistaan tai mielenkiinnon kohteitaan. Panostamme koulutukseen ja sisäiseen konsultointiin - jokaisen ammatillisen kehittymisen tukeminen on meille tärkeää. Tutor-tuki on käytettävissä päivittäin. Keskiviikkoisin on yhteistä koulutusta ja kerran kuussa kouluttaudumme koko Espoon terveysasemahenkilöstön yhteisissä tapaamisissa. YEK-vaiheen lääkäreille ja yleislääketieteeseen erikoistuville on omat koulutusohjelmansa. Kaikille koulutusvaiheessa oleville on tietysti nimetty ohjaaja! Espoonlahden ja Kivenlahden terveysasema on Nuorten Lääkärien Yhdistyksen koulutuspaikkakyselyn viiden tähden terveysasema. Nyt haemme lääkäreitä ensi sijaisesti Matinkadun ja Soukan toimipisteisiin.

Työn aloitus 7.3.2022 tai sopimuksen mukaan.


Työpaikan nimi: Espoonlahden terveysasemat, Matinkadun terveysasema, Matinkatu 1, 02320 Espoo


Työaika: 38 h 15 min / viikko


Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu lääkäri


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista


Teemme työtä, jolla on suuri kansanterveydellinen merkitys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työsuhdemuodot ja joustavat työajat. Meillä on mahdollisuus sovittaa työ muuhun elämään. Hyvä perehdytys ja jatkuva tutorointi on meillä pitkä perinne ja itsestäänselvyys.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Nain_me_toimimme_tyopaikan_pelisaannot_E(131187)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot