(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri, Espoonlahden terveysasemat
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2020

Kuvaus tehtävästä:
Etsimme kahta perusterveydenhuollosta ja sen kehittämisestä innostunutta kokenutta lääkäriä vakituiseen virkaan. Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon monipuolisen avovastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi voi kiinnostuksen mukaan sisällyttää myös neuvolavastaanottoa. Tehtävässä on mahdollista painottaa kiinnostuksensa mukaan työnkuvaa myös esim. geriatrisesti tai toimia osan aikaa diabeteskeskuksessa, jossa voi myös suorittaa diabeteksen hoidon erityispätevyyden. Espoossa noudatamme paikallista Espoon virkaehtosopimusta.

Työpaikan nimi: Espoonlahden terveysasemat

Työaika: 38 h 15 min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu lääkäri

Tehtävässä edellytetään: tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Arvostamme yleislääketieteen erikoislääkärin tutkintoa tai muun terveyskeskustyöhön sopivan erikoisalan erikoislääkärin tutkintoa sekä kokemusta terveyskeskustyöstä ja tiimityötaitoja.

Espoonlahden ja Kivenlahden alueella sijaitsee kaksi terveysasematoimipistettä, joissa toimii yhteensä 29 lääkäriä ja 35 hoitajaa. Olemme panostaneet lääkäreiden perehdytykseen sekä koulutus- ja ohjaustoimintaan. Pitkäaikaissairauksien hoitoa tukeva moniammatillinen hoitomalli on vakiintunut toimintatapa ja kehitämme sitä edelleen.