(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri, Espoonlahden ja Kivenlahden terveysasemat, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Terveyskeskuslääkäri, Espoonlahden ja Kivenlahden terveysasemat, 2 tehtävää

Työavain 2-669-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 25.10.2019 kello 15:45
Espoonlahden ja Kivenlahden terveysasema , Merikansantie 4 A ja Meriusva 3 02320 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avosairaanhoito, terveysasematoiminta
Lääkärit

Tehtävän kuvaus: TULE MEIDÄN TERVEYSASEMILLE LÄÄKÄRIKSI ESPOONLAHTEEN JA KIVENLAHTEEN! Olemme kahden terveysaseman muodostama kokonaisuus Etelä-Espoossa. Kehitämme työtämme ja palveluitamme ja opettelemme jatkuvasti uutta keskenämme sekä yhdessä Espoon muiden terveysasemien kanssa. Meillä saa tehdä monipuolista terveyskeskustyötä ja hyödyntää omaa erityisosaamistaan tai mielenkiinnon kohteitaan; pyrimme hyödyntämään niitä! Panostamme koulutukseen ja sisäiseen konsultointiin - jokaisen ammatillisen kehittymisen tukeminen on meille tärkeää. Joka keskiviikko on Espoonlahden ja Kivenlahden yhteistä koulutusta ja kerran kuussa kouluttaudutaan koko Espoon terveysasemahenkilöstön yhteisissä tapaamisissa. YEK-vaiheen lääkäreille ja yleislääketieteeseen erikoistuville on omat koulutusohjelmansa. Kaikille koulutusvaiheessa oleville on tietysti nimetty ohjaaja! Isommalla terveysasemallamme Espoonlahdessa pääset työskentelemään isohkossa työyhteisössä, työtovereina on lähiesimiesten lisäksi tutorlääkäri ja 16 muuta terveyskeskuslääkäriä sekä reilu 20 hoitajaa ja talossamme on alueemme laboratoriopiste, fysioterapia ja mielenterveyspalveluiden työntekijöitä sekä aikuisten toimintaterapian yksikkö. Terveysasemalla on myös mahdollisuus kliiniseen lisätyöhön hyvällä korvauksella virkatyöajan lisäksi. Jos etsit mukavaa pienehköä ja tiivistä työyhteisöä viihtyisissä tiloissa toimiaksesi terveyskeskuslääkärin monipuolisessa työssä, löysit juuri etsimäsi Kivenlahdesta! Palvelemme n. 18 000 asukkaan väestöpohjaa ja teemme aktiivista yhteistyötä asukkaittemme kanssa toimiaksemme fiksusti ja asiakaslähtöisesti. Henkilökuntamme on sitoutunut tiimimalliin ja työyhteisön kehittämiseen. Perehdytämme ja koulutamme suunnitelmallisesti. Välitämme niin toisistamme kuin potilaistamme. Teemme yhdessä hyvää! Haemme nyt 2 lääkäriä vakituiseen virkaan, toinen virka on Espoonlahden terveysasemalla ja toinen Kivenlahden terveysasemalla. Tehtävään kuuluu monipuolista terveyskeskuslääkärin akuuttia ja kiireetöntä vastanottotyötä ja sopimuksen mukaan myös terveysaseman oheistoimintoja. Työn aloitus: 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan Palkka ja työaika ovat Espoon paikallisen virkaehtosopimuksen mukaiset.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu lääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme erikoislääkärin tutkintoa soveltuvalta erikoisalalta ja kokemusta terveyskeskustyöstä sekä tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme lisäksi geriatrian erikoislääkärin tutkintoa tai vahvaa geriatrista osaamista.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: Espoon paikallisvirkaehtosopimuksen mukainen
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min/vko


Teemme työtä, jolla on suuri kansanterveydellinen merkitys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työsuhdemuodot ja joustavat työajat. Meillä on mahdollisuus sovittaa työ muuhun elämään. Hyvä perehdytys ja jatkuva tutorointi on meillä pitkä perinne ja itsestäänselvyys. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Ylilääkäri Pia Hakio
043 8273031