Terveyskeskuslääkäri (7 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Tehtävän kuvaus

Tule kantamaan kortesi kekoon - tule Pohjoisen terveysasemalle hoitovelkaa purkamaan vuonna 2022! Haemme seitsemää terveyskeskuslääkäriä sijaisuuteen ensi vuodeksi 2022 Pohjoisen terveysasemalle, jonka muodostavat Oulunkylän, Maunulan, Pihlajamäen ja Paloheinän toimipisteet. Sijaisuudet alkavat tammikuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Voit valita itse millä toimipisteellä ensisijaisesti haluat työskennellä.

Koronaepidemiasta johtuen hoitovelkaa on syntynyt myös Pohjoisen terveysaseman asiakkaille. Tarvetta on paljon hoitovelan purkuun, johon haemme ensi vuodelle lisälääkäreitä auttamaan meitä tässä työssä.

Pohjoisen terveysasemalla teemme paljon yhteistyötä toimipisteiden kesken ja kehitämme yhteisiä toimintatapoja voidaksemme tarjota yhdenvertaisen ja laadukkaan hoidon väestöllemme. Teemme yhteistä työtä potilaan eduksi konsultoiden myös muita ammattilaisia ja yhteistyökumppaneitamme Pohjoisen terveys-ja hyvinvointikeskuksessa.

Työyhteisöt ovat toisiaan tukevia ja valmiita kehittämään toimintaa asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti. Työnjako on hyvin organisoitu,työilmapiiri on hyvä. Saat hyvän perehdytyksen ja takaamme laadukkaan seniorituen. Työaikasi on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Virka-ajan ulkopuolinen päivystäminen on vapaaehtoista.

Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä sisältäen neuvolatyötä ja myös mahdollisuuden koulu-ja opiskeluterveydenhuollon työhön halutessasi.
Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti, jossa huomioidaan koulutus ja aikaisempi työkokemus, kokonaispalkasta suoritteet muodostavat noin 40%.

Tervetuloa töihin mukavaan seuraan Pohjoisen terveysasemalle!


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito .
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen terveyskeskuslääkärin työstä ja/tai toimimisen perusterveydenhuollossa.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava ylilääkäri Riitta Hietala 0503706290 riitta.hietala@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549970
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki