(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (6 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Tehtävän kuvaus

Lääkäriksi koronaterveysasemalle!

Etsimme sijaisia Apotin käyttöönoton ajaksi tai pitempään. Tarjolla on mielenkiintoista ja opettavaista työtä etulinjassa Malmin ja Laakson koronaterveysasemilla. Työ on pääsääntöisesti päivystystyötä infektiopotilaiden parissa. Asemilla hoidetaan kuitenkin myös pitkäaikaisempia vaivoja, mikäli tilanteeseen liittyy mahdollisesti koronasta johtuva oire. Asemilla on hyvä perehdytys ja työntekijät viihtyvät hyvin. Työtä monipuolistaa tavanomaista terveysasemaa laajemmat laboratorio- ja muut tutkimusmahdollisuudet. Meille on tärkeää, että henkilökunta ja asiakkaat ovat toiminnassamme turvassa ja työ onkin todetusti turvallista.

Töitä on tarjolla kesän yli epidemiatilanteesta riippuen joko koronatyössä tai tavallisessa terveysasematyössä. Aloittaa voit joustavasti kevään aikana. Kriittisin tarve sijaisille meillä on huhti-toukokuussa, kun Apotti otetaan käyttöön huhtikuun lopulla.

Malmin ja Laakson koronaterveysasemat ovat tällä hetkellä auki arkisin klo 8-16. Mikäli koronatilanne pahenee, on asemilla valmius aukioloajan laajentamiseen. Malmin terveysasema on osoitteessa Talvelantie 4 ja Laakson terveysasema on osoitteessa Lääkärinkatu 8. Molemmat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Palkka:
LL 3208,61 e/kk plus suoritepalkkiot sekä päivittäinen kompensaatiokorvaus (alle 3 vuoden kokemus 43,05e/päivä, yli 3 vuoden kokemus 62,05e/päivä).

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri tai lääketieteen kandidaatti, viiden vuoden opinnot suoritettuna.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen Apotti-järjestelmästä.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava ylilääkäri Marika Buch Lund marika.buch.lund@hel.fi, 040-6148008 (Malmi) johtava ylilääkäri Jarja Ijäs jarja.ijas@hel.fi, 040-6700794 (Laakso)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/