(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (4 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme neljää lääkäriä vakinaiseen virkaan koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärin tehtäviin 5.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tämän lisäksi meille on mahdollista tulla töihin määräaikaiseen sijaisuuteen.

Helsingissä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelee noin 30 kollegaa. Työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut (oppilashuolto ja lastensuojelu) sekä asiantuntijatehtävät. Pääosa koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärin työajasta varataan terveystarkastuksille. Erityisesti huomioidaan yksilöllisen tarpeen mukaiset tarkastukset.

Tehtävää suunniteltaessa voidaan huomioida hakijan toive työskennellä peruskoulussa tai toisella asteella. Erikseen niin sovittaessa lääkäri voi työskennellä osan työajastaan neuvolassa. Tällä hetkellä tarvitsemme vahvistusta erityisesti opiskeluterveydenhuollossa työskentelevien kollegojen joukkoon.

Lähityöparina on terveydenhoitaja, ja yhteistyö on tiivistä muidenkin oppilashuollon ammattilaisten kanssa. Meillä on säännölliset koululääkäreiden kokoukset ja erinomainen yhteishenki. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja toimintaamme lasten, nuorten ja perheiden terveyden edistämiseksi.

Työaika on lääkärisopimuksen mukainen. Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet, mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen, kokeneen kollegan mentoriksi ja kaupungin työsuhde-edut.

Täytä sähköinen hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-866-19. (Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.) Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Aiemmin hakuun 7-2325-18 saapuneet hakemukset huomioidaan tässä haussa.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri tai soveltuvan alan erikoislääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudesta hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


aikaisemman työkokemuksen alalta.