(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (4 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

Tehtävän kuvaus


Helsingin kaupunginhallitus perusti keväällä 2018 viisi uutta virkaa Lasten ja nuorten lääkäripalveluihin, koska lasten ja nuorten määrä Helsingissä on kasvanut viime vuosina. Koska osa lääkäreistämme tekee töitä osa-aikaisesti erikoistumispalveluiden vuoksi, haemme neljää lääkäriä vakinaiseen virkaan koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärin tehtäviin 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Helsingissä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelee yli 30 kollegaa. Työhön kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut (oppilashuolto ja lastensuojelu) sekä asiantuntijatehtävät. Pääosa koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärin työajasta varataan terveystarkastuksille. Erityisesti huomioidaan yksilöllisen tarpeen mukaiset tarkastukset. Tehtävää suunniteltaessa voidaan huomioida hakijan toive työskennellä peruskoulussa tai toisella asteella.

Lähityöparina on terveydenhoitaja, ja yhteistyö on tiivistä muidenkin oppilashuollon ammattilaisten kanssa. Meillä on säännölliset koululääkäreiden kokoukset ja erinomainen yhteishenki. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja toimintaamme lasten, nuorten ja perheiden terveyden edistämiseksi.

Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet, mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen, kokeneen kollegan mentoriksi ja kaupungin työsuhde-edut.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1763-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri tai soveltuvan alan erikoislääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


aikaisemman työkokemuksen alalta.