(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Tehtävän kuvaus

Lännen terveysasemille (Malminkartano, Kannelmäki, Pitäjänmäki, Munkkiniemi, Haaga) on auki useampia terveyskeskuslääkärin viransijaisuuksia. Terveysasemilla toimii laaja joukko supertutor-/kouluttajalääkäreitä, konsultaatiokäytännöt ovat hyvin toimivia ja koulutusta arvostetaan. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet. Terveysasemat vaihtelevat kooltaan sekä väestöpohjaltaan ja -rakenteeltaan. Hakijan kanssa voidaan yhdessä keskustellen päättää sopivin terveysasema ja työn aloituksen ajankohta toiveiden mukaisesti.

Toivomme sinulta kiinnostusta yleislääkärin työhön ja innostusta työn kehittämiseen.
Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä sisältäen mahdollisuuden myös äitiys- ja/tai lastenneuvolatyöhön sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon. Saat meillä monipuolisen perehdytyksen. YEK-vaiheen suoritus onnistuu meillä ja myös lääketieteen kandidaatit huomioidaan.

Helsingin kaupunki tarjoaa sinulle monia etuja kuten hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet, loma- ja koulutusetuudet, liikunta- ja kerhotoimintaa, alennusetuja. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Helsingissä on käytössä listamalli. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa, mutta sitä on mahdollista muokata elämäntilanteeseen sopivaksi. Kaupungin muissa toimipisteissä on hyvät mahdollisuudet lisätyöhön/iltavastaanottoon mikäli sellaiseen on kiinnostusta.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri tai L5 opinnot suorittanut lääketieteen kandidaatti.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Luemme eduksi:
Yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. apulaisylilääkäri Erno Vähärautio / Pitäjänmäen terveysasema p. 040 4805787 vs. apulaisylilääkäri Iiris Neuvonen / Malminkartanon terveysasema p.0403361076 vs. ylilääkäri Johanna Anttila-Bondestam / Munkkiniemen terveysasema p. 040 1612769 va. ylilääkäri Olli Kontulainen / Haagan terveysasema p. 0931066804