(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Tehtävän kuvaus


Etsimme osaajia kolmeen terveyskeskuslääkärin virkaan kotihoidon lääkärit -yksikköön. Virat täytetään 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kotihoidon lääkärin työ on geriatrisesti orientoitunutta, itsenäistä ja vaihtelevaa terveyskeskuslääkärin työtä neljän palvelualueen moniammatillisissa tiimeissä. Kohdistamme osaamisemme hauraiden, monisairaiden ja toiminnanvajeisten helsinkiläisten hyväksi. Työpisteemme sijaitsevat eri puolilla kaupunkia kotihoidossa, ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä sekä arviointi- ja kuntoutusosastoilla. Toiveitasi kuunnellen työsi voi muodostua näiden eri palvelujen yhdistelmästä. Kokoonnumme säännöllisesti koulutuksellisissa kokouksissa. Yksikkömme lääkäreillä ei ole virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta.

Toimimme geriatrian ja yleislääketieteen erikoisalojen koulutuspaikkana. Suuressa, kehittyvässä yksikössämme työskentelee tällä hetkellä noin neljäkymmentä lääkäriä. Saat tukea työhösi laajasta kollegaverkostosta.

Kliinisen työn lisäksi kannustamme osallistumaan yksikkömme toiminnan kehittämiseen. Yksikköä johtaa ylilääkäri ja terveyskeskuslääkäreiden lähiesimiehinä toimivat alueelliset apulaisylilääkärit.

Uusimmassa Kunta10 -tutkimuksessa 93% lääkäreistämme suosittelisi työnantajaansa ystävilleen!

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi ammatillista kehittymistä tukevaa koulutusta. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Yksiköstämme löytyy myös eripituisia sijaisuuksia esimerkiksi erikoistumispalveluja tarvitseville. Nimeämme geriatrian erikoislääkärin ohjaajaksesi.

Tervetuloa joukkoomme! Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan yksikköömme.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1317-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Aiemman työkokemuksen lääkärinä kotihoidossa, sosiaalihuollon asumispalveluissa ja kuntoutusyksiköissä. Erikoislääkäreiden osalta erikoisalat: geriatria tai yleislääketiede. Muiden kuin erikoislääkäreiden osalta meneillään oleva erikoistuminen erikoisaloille geriatria tai yleislääketiede.