(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri, 3 tehtävää, Espoonlahden ja Kivenlahden terveysasemat
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Etsimme perusterveydenhuollosta ja sen kehittämisestä innostunutta kokenutta lääkäriä vakituiseen virkaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon monipuolisen avovastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi voi kiinnostuksen mukaan sisällyttää myös neuvolavastaanottoa. Tehtävässä on mahdollista painottaa kiinnostuksensa mukaan työnkuvaa myös geriatrisesti tai toimia osan aikaa diabeteskeskuksessa, jossa voi myös suorittaa diabeteksen hoidon erityispätevyyden.

Työpaikan nimi: Espoonlahden terveysasema (1 virka), Kivenlahden terveysasema (2 virkaa)

Työaika: 38 h 15 min /vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu lääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme erikoislääkärin tutkintoa soveltuvalta erikoisalalta ja kokemusta terveyskeskustyöstä sekä tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme lisäksi geriatrian erikoislääkärin tutkintoa tai vahvaa geriatrista osaamista.

Olemme panostaneet lääkäreiden perehdytykseen sekä koulutus- ja ohjaustoimintaan. Pitkäaikaissairauksien hoitoa tukeva moniammatillinen hoitomalli on vakiintunut toimintatapa. Espoon terveysasemat toimivat opetusterveyskeskuksina yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa.

Olet tervetullut edistämään asukkaidemme terveyttä ja kehittämään kanssamme toimintaamme. Espoossa käytössäsi on ison työnantajan edut. Terveysasemalla on myös mahdollisuus kliiniseen lisätyöhön hyvällä korvauksella virkatyöajan lisäksi. Isommalla terveysasemallamme Espoonlahdessa pääset työskentelemään isohkossa työyhteisössä ja talossamme on alueemme laboratoriopiste, fysioterapia ja mielenterveyspalveluiden työntekijöitä, sosiaaliohjaaja sekä aikuisten toimintaterapian yksikkö.

Jos etsit mukavaa pienehköä ja tiivistä työyhteisöä viihtyisissä tiloissa, löysit juuri etsimäsi Kivenlahdesta! Olemme sitoutuneet tiimimalliin ja työyhteisön kehittämiseen. Välitämme niin toisistamme kuin potilaistamme. Teemme yhdessä hyvää!