Terveyskeskuslääkäri (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Tehtävän kuvaus

Tule sijaiseksi äitiys- ja/tai lastenneuvolalääkärin työtehtäviin 11.1.2021 - 31.8.2021 tai sopimuksen mukaan! Myös osa-aikainen työ tai lyhyempi työjakso on mahdollinen.

Työtehtäviä suunniteltaessa voidaan huomioida toiveesi työskennellä myös koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, terveysasemilla tai ehkäisyneuvolassa. Ensisijaisesti työ sijoittuu Itä-Helsingin perhekeskuksien neuvoloihin, mutta voidaan sopia työstä myös muihin neuvolatoimipisteisiin. Neuvolassa on hyvä mahdollisuus konsultoida kokeneita lääkärikollegoja.

Sopimalla yliopiston kanssa lääkärintyö neuvolassa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa voidaan sisällyttää yleislääketieteen erikoislääkäritutkintoon. 3kk työstä voidaan yliopiston hyväksyessä lukea terveyskeskuspalveluun myös muilla erikoisaloilla.

Helsingissä työskentelee noin 40 kollegaa päätoimisesti neuvoloissa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Lääkäriemme työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut sekä asiantuntijatehtävät. Pääosa lääkärin työajasta varataan terveystarkastuksille.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Perhekeskuksissa työskennellään moniammatillisesti ja tarjotaan palvelua laajennetussa aukioloajassa klo 8-19. Lääkärillä voi olla yksittäinen iltavuoro kuukaudessa, jolloin myös konsultaatiomahdollisuus paikan päällä, pääosa työstä tehdään klo 8-16 aikana. Omasta toiveesta voi tehdä iltatyötä useamminkin. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen, työhön tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen sekä kaupungin työsuhde-edut (kuten tarvittaessa työsuhdeasunnon).

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävään valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudesta hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi:
Soveltuvan alan erikoislääkärin tutkinto. Aikaisempi kokemus neuvolalääkärin työstä. Hyvä tai erinomainen ruotsinkielen suullinen taito. Hyvä tai erinomainen englannin kielen suullinen taito.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylilääkäri Ulrika Winqvist, p. 040 538 6189, ulrika.winqvist@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400012
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Sijaisuus
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki