Terveyskeskuslääkäri (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon kahta lääkäriä sijaisuuteen 2.11.2020-31.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikaiset työtehtävät ovat mahdollisia.

Helsingissä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelee noin 30 kollegaa. Työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut (oppilashuolto ja lastensuojelu) sekä asiantuntijatehtävät. Erityisesti huomioidaan yksilöllisen tarpeen mukaiset tarkastukset. Lähityöparinasi on kouluterveydenhoitaja. Huomioimme toiveesi työskennellä peruskoulussa tai toisella asteella (lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa). Niin sovittaessa voit työskennellä osan työajastasi myös neuvolassa tai terveysasemalla.

Meillä on säännölliset koululääkäreiden kokoukset ja erinomainen yhteishenki. Yksikössämme on useiden erikoisalojen edustajia, ja osa lääkäreistä on työskennellyt tehtävässään pitkään. Voit aina konsultoida kollegoitasi. Kehitämme yhdessä osaamistamme ja toimintaamme lasten, nuorten ja perheiden terveyden edistämiseksi. Työaika ja palkkaus ovat lääkärisopimuksen mukaisia.

Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen, säännölliseen ryhmätyönohjaukseen, kokeneen kollegan mentoriksi ja kaupungin työsuhde-edut. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-286-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot: Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Luemme eduksi:
Aikaisemman työkokemuksen koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärin tehtävistä ja ruotsin kielen hyvän suullisen ja kirjallisen taidon.

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylilääkäri Maria Enlund-Cerullo, 040 647 3790, maria.enlund-cerullo@hel.fi,

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385537
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Sijaisuus
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki