(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua yleislääketiede, merkityksellinen työ, kehittäminen ja yhdessä tekeminen, hyvä työyhteisö ja moniammatillinen tuki?
Haemme yleislääketieteestä kiinnostunutta ja kehittämisestä innostunutta lääkäriä vakinaiseen virkaan sekä 1 v sijaista erikoistumisjaksolle lähtevän lääkärin virkaan.

Rautaisten ammattilaisten verkko on apunasi silloin, kun tarvitaan muuta kuin lääkäriä! Enemmän palvelua tarvitsevat potilaat saavat nimetyn hoitajan. Runsaat palvelut ovat löydettävissä ja hyödynnettävissä helposti. Apunamme on fysioterapia, matalan kynnyksen psykiatriset palvelut, sosiaalitoimi, toimintaterapia, suun terveys, vammaispalvelut, seniori- info, liikuntavirasto jne.

Kerro itsestäsi ja toiveistasi! Erilaiset työjärjestelyt, kuten osa-aikaisuus onnistuvat. Voit tehdä kiinnostuksesi mukaan myös lasten- ja äitiysneuvolaa, kierukoiden asentamista, pientoimenpiteitä ja barronisaatiota. Koska olemme Helsingin yliopiston hyväksymä koulutusterveysasema, voit suorittaa meillä erikoislääkärikoulutuksesi terveyskeskuspalvelua tai YEK-vaihetta. Joustavat työolot ovat meille tärkeitä: Halutessasi voimme neuvotella alkamisajankohdasta, osa-aikaisuudesta ja lyhyemmästä jaksosta. Lääketieteen kandidaatit (5.vuosikurssi suoritettuna/ 2. Tampereen tenttiä suoritettuna) huomioidaan haussa.

Palkkasi nousee osaamisesi ja erikoistumisesi sekä työtahtisi myötä. Sinulla on turvana peruspalkan lisäksi lomaedut ja -rahat, koulutuspäivät, henkilöstöedut, sairauspäivärahat jne. Helsingin kaupunki tarjoaa sinulle monia etuja kuten hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet, loma- ja koulutusetuudet, liikunta- ja kerhotoimintaa, alennusetuja. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Erikoistuminen yleislääketieteeseen, tiimityötaidot

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ylilääkäri Taina Salo, 040 3361038 , taina.salo@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/