(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Tehtävän kuvaus


Monien mahdollisuuksien duunipaikka lääkärille Vuosaaren terveys-ja hyvinvointikeskuksessa.

Haemme vakituiseen virkaan kahta terveyskeskuslääkäriä 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työskentelet monialaisissa ja itseohjautuvissa tiimeissä yhdessä sairaanhoitajien, terveydenhoitajien, fysioterapeuttien, toimintaterapeuttien ja mielenterveys- ja päihdesairaanhoitajien sekä sosiaaliohjaajien kanssa. Sisätautilääkäri, gynekologi ja ortopedi täydentävät osaamistamme. Lääkärit suunnittelevat yhdessä työvuorot, lomat ja vastuutehtävät sekä kehittävät yhteistä työtä tavoitteiden mukaisesti.

Samassa talossa on kaupungin monipuolisimmat palvelut yhdessä psykiatria- ja päihdepoliklinikan, suun terveydenhuollon, perhekeskuksen ja laaja-alaisten sosiaalipalvelujen kanssa. Olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa yhteistyötä muiden osaajien kanssa asiakkaan sujuvamman palvelun ja hoidon varmistamiseksi. Voit halutessasi tehdä äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvolaa. Myös kouluterveydenhuollon tai kotihoidon yhdistäminen työnkuvaasi on mahdollista. Olemme opetusterveysasema ja oma supertutor ohjaa koulutettavia lääkäreitä.

Työtilat ovat uudet ja valoisat. Vastaanottohuoneiden varustelu on vakioitu. Työergonomia on huomioitu ja työvälineet ovat nykyaikaiset. Huoneissa on sähköiset työpöydät ja sähköiset tutkimuspöydät. Kaikilla on kannettavat tietokoneet ja mobiilisanelu on mahdollista paikasta riippumatta.

Olemme edelläkävijä digi-ja etäpalveluissa Stadissa. Sähköinen asiointi potilastyössä on meille arkipäivää! Omaolo- oirearvioinnin valikoima ja käyttö lisääntyvät. Vuosaari on etälääkärivastaanottojen pilottiasema ja lääkäri voi tehdä halutessaan osan työpäivistään kotoa käsin. Neurologin videokonsultaatiot on aloitettu. Asiakaskokemus ja henkilöstötyytyväisyys paranevat vauhdilla.

Lean- ja PDSA -menetelmät, päivittäisjohtamisen aamupalaverit, työpohjien vakiointi ja sähköiset tiimitaulut ovat osana kehittämistyötä. Pääset mukaan innostavaan ammattilaisten joukkoon toteuttamaan innovatiivisuuttasi. Halutessasi saat kokemusta lähijohtamistehtävistä esim. tiimisi luotsaajana tai voit osallistua nuorten kollegoiden ohjaukseen ja kouluttamiseen.

Tarjoamme palvelut asiakkaille arkisin klo 7.00 -20.00. Erittäin joustavat työsopimukset mahdollistavat työaikasi suunnittelun juuri sinun elämäntilanteesi tällä hetkellä parhaiten sopien. Päivystysvelvollisuutta ei ole.

Meillä on kannustava, osin suoriteperusteinen palkkamalli ja laajennetun aukioloajan palkka on kilpailukykyinen. Sinulla on mahdollisuus päästä suurempiinkin ansioihin laajennetun aukiolon puitteissa. Kannustavien kertapalkkioiden käyttö Vuosaaressa on rutiinia jo usean vuoden ajan. Saat lisäksi hyvät kaupungin työsuhde-edut, kouluttautumismahdollisuudet, myös esimiestehtäviin, ja avustamme tarvittaessa sinua asunnon etsimisessä.

Liity upeiden ja innostuneiden ammattilaisten joukkueeseemme.

Ota yhteyttä ja jutellaan sinulle sopivimmasta vaihtoehdosta. Myös sijaisuuksista kannattaa kysyä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1637-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri tai 5.vuoden opinnot suorittanut kandi.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


hyviä tiimityötaitoja, myönteistä asennetta ja valmiutta kehittää ammatillista osaamista.