(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Tehtävän kuvaus


Viiskulman terveysasema toimii Helsingin ytimessä hyvämaineisella alueella monipuolisten palvelujen ja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Terveysasemalla työskentelee yhteensä 21 lääkäriä ja 25 hoitajaa.

Etsimme joukkoomme kahta vakinaista terveyskeskuslääkäriä. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja huolehdimme hyvistä konsultaatiomahdollisuuksista. Olemme koulutusmyönteinen asema ja järjestämme säännöllisesti koulutustapahtumia. Terveysasemalla on supertuuttori koulutettavia lääkäreitä varten. Pääset tekemään monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä ja halutessasi voit hankkia erityisosaamista esim. haavanhoidosta tai neuvolatyöstä. Tarjoamme myös mahdollisuuden joustaviin työaikoihin.
Meillä on käytössä paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen palkkaus.

Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1211-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kiinnostuksen haavojen hoitoon, hyvän ruotsin kielen taidon ja työkokemuksen terveyskeskuslääkärin työstä.