(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Beskrivning av jobbet

Haemme kahta terveyskeskuslääkäriä Pitäjänmäen terveysasemalle. Toinen on vakituinen ja toinen määräaikainen virkasuhde. Aloitus sopimuksen mukaan alkuvuonna 2021 ja määräaikaisuutta voidaan tarpeen mukaan jatkaa.

Pitäjänmäen terveysasemalla on 10 lääkärin virkaa ja asemamme toimii koulutusterveysasemana. Seniorituki on turvattu, sillä asemamme lääkäreistä 6 on erikoislääkäreitä. Yleislääketieteeseen erikoistuminen sekä YEK-vaiheen suoritus onnistuvat meillä. Lääketieteen kandidaatit (5.vuosikurssi suoritettuna) huomioidaan myös haussa.

Meillä on mahdollista räätälöidä työkuvaa, osa-aikainen työ on mahdollista. Henkilökohtainen ohjaaja/erikoislääkärikouluttaja nimetään ja viikoittaiset ohjaustunnit kuuluvat työohjelmaan. Lisäksi asemallamme järjestetään paikallisia koulutuksia. Kahvi- sekä ruokatauot ovat ohjelmoitu työohjelmaan yhtäaikaisesti ohjaajan kanssa
kahvipöytäkonsultaatioita varten. YEK-vaiheen lääkärit ovat olleet erittäin tyytyväisiä ohjaaja- ja senioritukeen.

Sinulla on halutessasi mahdollisuus myös lisätyöhön/iltavastaanottoon. Lännen terveysasemat tiivistävät yhteistyötä jatkuvasti ja töitä on mahdollisuus tehdä myös muilla asemilla.

Helsingissä on käytössä listamalli. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa ja palkkaus on kilpailukykyinen korotusten ansiosta. Pitäjänmäen terveysasema kehittää jatkuvasti työparimallia tiimityön hengessä ja THK-toimintaympäristössä sinulla on apunasi laajasti eri sote-ammattilaisia. Tiimiin kuuluvat myös fysioterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja sekä päihdetyöntekijä. Pääset myös aktiivisesti kehittämään toimintaamme!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE- SOTE-02-9-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Avtalsbransch

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

ylilääkäri Erno Vähärautio, 0404805787, erno.vaharautio@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/