(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Beskrivning av jobbet

Haemme koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon kahta lääkäriä sijaisuuteen 18.1.2021-31.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikaiset työtehtävät ovat mahdollisia.

Helsingissä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelee noin 30 kollegaa. Työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut (oppilashuolto ja lastensuojelu) sekä asiantuntijatehtävät. Erityisesti huomioidaan yksilöllisen tarpeen mukaiset tarkastukset. Lähityöparinasi on kouluterveydenhoitaja. Tehtävää suunniteltaessa huomioidaan toiveesi työskennellä peruskoulussa tai toisella asteella (lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa). Halutessasi voit työskennellä osan työajastasi myös neuvolassa tai terveysasemalla.

Meillä on säännölliset koululääkäreiden kokoukset ja erinomainen yhteishenki. Yksikössämme on useiden erikoisalojen edustajia, ja osa lääkäreistä on työskennellyt tehtävässään pitkään. Voit aina konsultoida kollegoitasi. Kehitämme yhdessä osaamistamme ja toimintaamme lasten, nuorten ja perheiden terveyden edistämiseksi. Työaika ja palkkaus ovat lääkärisopimuksen mukaisia. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen, säännölliseen ryhmätyönohjaukseen, kokeneen kollegan mentoriksi ja kaupungin työsuhde-edut.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Luemme eduksi:
Aikaisemman työkokemuksen koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärin tehtävistä.
Ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Avtalsbransch

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Ylilääkäri Maria Enlund-Cerullo, p. 040 647 3790, maria.enlund-cerullo@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/