(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Beskrivning av jobbet

Tervetuloa Idän terveysasemalle Myllypuroon! Toimimme uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa ja asemamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Myllypurossa työskentelee yhteensä 20 lääkäriä ja 25 hoitajaa.

Etsimme joukkoomme kahta yleislääketieteestä kiinnostunutta ja kehitysmyönteistä lääkäriä. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan.

Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä sisältäen mahdollisuuden myös äitiys- ja/tai lastenneuvolatyöhön sekä halutessasi koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa ympärilläsi on laaja moniammatillinen tiimi. Yleislääketieteeseen erikoistuminen sekä YEK-vaiheen suoritus onnistuu meillä.

Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja huolehdimme hyvistä konsultaatiomahdollisuuksista. Terveysasemalla on tutorlääkäri ja työilmapiiri on hyvä. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa ja palkkaus paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on vapaaehtoista. Osa-aikainen työ on myös mahdollista.

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri tai vähintään 5 vuoden opinnot suorittanut lääketieteen kandidaatti

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Avtalsbransch

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Ylilääkäri Ragnar Ulfvens, p. 040 176 3184, ragnar.ulfvens@hel.fi