Terveyskeskuslääkäri (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Beskrivning av jobbet

Tule sijaiseksi äitiys- ja/tai lastenneuvolalääkärin työtehtäviin 2.11.2020 - 31.8.2021 tai sopimuksen mukaan! Myös osa-aikainen työ tai lyhyempi työjakso on mahdollinen.

Helsingissä työskentelee noin 40 kollegaa neuvoloissa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Lääkäriemme työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut sekä asiantuntijatehtävät. Pääosa lääkärin työajasta varataan terveystarkastuksille.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Perhekeskuksissa työskennellään moniammatillisesti ja tarjotaan palvelua laajennetuin aukioloajoin klo 7-20. Lääkärillä on yksittäisiä iltavuoroja kuukaudessa, jolloin myös on konsultaatiomahdollisuus paikan päällä. Pääosa työstä tehdään klo 8-16 aikana.

Työtehtäviä suunniteltaessa huomioimme toiveesi työskennellä myös koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa tai terveysasemilla. Ensisijaisesti työ sijoittuu Itä-Helsingin perhekeskuksien neuvoloihin, mutta toivoessasi voidaan osa työajasta sopia myös muuhun neuvolatoimipisteeseen. Neuvolassa on aina mahdollisuus konsultoida kokeneita lääkärikollegoja.

Sopimalla yliopiston kanssa lääkärintyö neuvolassa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa voidaan sisällyttää yleislääketieteen erikoislääkäritutkintoon. Työstä 3kk voidaan yliopiston hyväksyessä lukea terveyskeskuspalveluun myös muilla erikoisaloilla.

Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen, työhön tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen sekä kaupungin työsuhde-edut, kuten työsuhdeasunnon tarvittaessa.


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Soveltuvan alan erikoislääkärin tutkinnon, aikaisemman kokemuksen neuvolalääkärin työstä. Hyvän tai erinomaisen ruotsin kielen suullisen taidon ja tai hyvän/ erinomaisen englannin kielen suullisen taidon.

Avtalsbransch

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Ylilääkäri Ulrika Winqvist, 040 538 6189, ulrika.winqvist@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385540
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Sijaisuus
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki