(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Beskrivning av jobbet

Tule mukaan lääkäriksi terveys- ja hyvinvointikeskukseen Kalasataman terveysasemalle. Haluamme ja osaamme uudistua, ja sitä toivomme sinultakin.

Haemme kahta terveyskeskuslääkäriä vakinaisiin virkoihin alkaen sopimuksen mukaan. Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin vastaanottotyötä uudessa toimintamallissa tiimityönä.

Tiimeissä on lääkäreitä ja hoitajia, fysioterapeutteja sekä mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajia. Moniammatillista työtämme tukevat terveys- ja hyvinvointikeskuksen muut toimijat: toimintaterapia, psykiatria ja päihdetyö, suun terveys, vammaispalvelu, nuorten ja aikuisten sosiaalityö sekä vanhusten sosiaalineuvonta. Monialainen konsultaatio on helppoa, kun työtä tehdään samassa rakennuksessa.
Kalasataman terveysaseman väestöpohja on noin 110 000. Lääkäreitä terveysasemallamme on 54.

Helsingissä on käytössä listamalli. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa ja palkkaus paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-171-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Avtalsbransch

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Johtava ylilääkäri Anne Kaijasilta, anne-maria.kaijasilta@hel.fi, 050 4025595

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/