(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Beskrivning av jobbet

Haemme kahta yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä Pohjoisen terveysasemalle Paloheinään kesäksi 2020, toinen tarvittaisiin 1.6.-30.8.20 ja toinen 1.7.-30.8.20.

Olemme Helsingin yliopiston hyväksymä koulutusterveysasema. Meillä onnistuu myös yleislääketieteeseen erikoistuminen ja YEK-vaiheen suoritus. Saat hyvän perehdytyksen ja takaamme laadukkaan seniorituen. Olemme 7 lääkäri-hoitaja-työparin asema Pohjois-Helsingissä ja vahvuutenamme on työyhteisön hyvä henki ja toimiva moniammatillinen yhteistyö. Työmäärää pyrimme seuraamaan ja vaikuttamaan siihen. Meillä yleensä viihdytään hyvin.

Haluamme työyhteisönä kehittää toimintaamme niin, että palvelujen saatavuus, tuottavuus ja vaikuttavuus sekä asiakas- ja henkilöstökokemus paranevat. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissamme apunasi on moniammatillinen tiimi.

Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen pohjalta ja työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Virka-ajan ulkopuolinen päivystäminen on vapaaehtoista.

Helsingin kaupunki tarjoaa sinulle monia etuja kuten hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet, loma- ja koulutusetuudet, liikunta- ja kerhotoimintaa, alennusetuja. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon etsimisessä. Meillä on lisäksi paikallinen pysyvä palkankorotus (250 euroa) ja kesäkuun loppuun saakka määräaikainen tehtävälisä (1000 euroa).

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-xx-xx-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Aiempi kokemus Helsingin terveysasemilla

Avtalsbransch

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Päivi Gröhn p. 040 634 1242, paivi.grohn@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/