(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Beskrivning av jobbet

Tule lääkäriksi Vuosaaren terveysasemalle. Teemme työmme uudella tavalla yhdessä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Pääset vaikuttamaan työmme kehittämiseen. Moniammatillisissa tiimeissämme on lääkäreitä, hoitajia, fysioterapeutteja sekä mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajia. Olemme edelläkävijöitä etälääketieteessä, meillä voit työskennellä etänä, myös videovastaanotolla.

Moniammatillista työtämme tukevat samassa rakennuksessa sijaitsevan perhekeskuksen sekä terveys- ja hyvinvointikeskuksen muut toimijat: äitiys- ja lastenneuvola, perhepalvelut, toimintaterapia, psykiatria ja päihdetyö, suun terveys, vammaispalvelu, nuorten ja aikuisten sosiaalityö sekä vanhusten sosiaalineuvonta.

Yleislääkärin työtä vahvistavat erikoisalojen säännölliset konsultaatiot (sisätaudit, keuhkosairaudet, psykiatria) sekä mahdollisuus toimenpiteisiin mm. kryo-hoitoon.

Vuosaaren terveysaseman väestöpohja on noin 48.000. Lääkärin virkoja terveysasemallamme on 24.

Haemme sijaisuuteen kahta terveyskeskuslääkäriä. Sijaisuuksien kesto voidaan sopia joustavasti. Työsi on monipuolista avohoidon yleislääkärin työtä uudessa toimintamallissa. Helsingissä on käytössä listamalli. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa ja palkkaus paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Perehdytys ja nuorten lääkäreiden ohjaus on järjestetty. Meillä voit suorittaa myös erikoistumispalvelua.

Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Avtalsbransch

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Va. ylilääkäri Cinzia Sarti, 040 689 9129

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/