(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri, 2, Ison Omenan terveysasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haluatko olla mukana näköalapaikalla edistämässä espoolaisten terveyttä ja hyvinvointia?

Ison Omenan terveysasema Matinkylässä on uudenlainen kauppakeskukseen sijoittuva asema. Se vastaa noin 40000 asukaan palveluista laajennetuin aukioloajoin hyvien liikenneyhteyksien solmukohdassa.

Haemme Ison Omenan terveysasemalle perusterveydenhuollosta ja sen kehittämisestä innostunutta lääkäriä. Lääkäreitä terveysasemalla on lisäksesi 17 ja hoitohenkilökuntaa 25.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon voi sisältyä kiinnostuksesi mukaan monipuolisen vastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi myös esimerkiksi neuvolavastaanottoa, diabeteksen hoitoon paneutumista perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteisessä diabeteskeskuksessa tai kouluttajana toimimista.
Pitkäaikaissairauksien hoitoa tukeva moniammatillinen hoitomalli on vakiintunut toimintatapa. Panostamme lääkäreiden perehdytykseen sekä koulutus- ja ohjaustoimintaan. Espoon terveysasemat toimivat opetusterveyskeskuksina yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa.

Espooseen töihin, nuori lääkäri? Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=wUJ-LwFaYiY

Työaika: 38 h 15 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu lääkäri

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme yleislääketieteen tai muun soveltuvan erikoisalan tutkintoa sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa hyvän suomen kielen hallinnan lisäksi.