(Poistunut julkaisusta)

Terveysinsinööri
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Haemme terveysinsinööriä terveydensuojelulain pohjalta tehtävään, elinympäristöstä aiheutuvien terveyshaittojen arviointiin sekä niistä annettavien lausuntojen valmistelutehtäviin. Työtehtäviin kuuluu lisäksi elintarvike-, terveydensuojelu- ja tupakkalain mukaisia valvontatehtäviä sekä tupakkatuotteiden ja nikotiininesteiden vähittäismyyntilupien käsittelyä. Tehtävään voidaan sisällyttää myös esimiestehtävissä sijaistamista. Tarkempi tehtävänkuva määräytyy tehtävään valitun henkilön kokemuksen ja henkilökohtaisten valmiuksien perusteella.

Tarkastustehtävissä on käytössä leasing-auto. Asunnon etsinnässä avustetaan.

Tervetuloa työskentelemään aktiiviseen työyksikköömme!

Työpaikan nimi: Espoon seudun ympäristöterveys

Työaika: 38 h 15 min

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta ympäristöterveydenhuollon tehtäväkentästä sekä tähän liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Tehtävässä edellytetään lisäksi selkeää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme monipuolista kokemusta ympäristöterveydenhuollon tehtäväkentästä sekä hyviä työyhteisötaitoja. Aktiivisella ja itsenäisellä työotteella pystyt parhaiten toimimaan tässä tehtävässä.

Espoon seudun ympäristöterveys toimii Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen ympäristöterveydenhuollon valvontayksikkönä. Toiminta-alueella on noin 330 000 asukasta ja yksikössä työskentelee 29 henkilöä.