(Poistunut julkaisusta)

Terveysalan yliopettaja
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme nyt Diakiin

terveysalan yliopettajaa

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2019 – 31.12.2020.

Yliopettajan tehtävänä on vahva ja näkemyksellinen terveysalan koulutuksen sisällöllinen kehittäminen moderneissa ja digitaalisissa oppimisympäristöissä. Yliopettaja on muutostoimija, jolla on vahva vastuu pedagogisesta kehittämisestä sekä tulevaisuuden strategisten kehittämishankkeiden eteenpäinviemisestä.

Terveysalan yliopettajan tehtävään kuuluu aktiivinen ja tuloksellinen verkostoituminen, koulutuspoliittinen vaikuttaminen ja alan muutoksiin reagoiminen. Yliopettaja on käytännön toimijana mukana tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa ja aluekehityksessä. Yliopettaja edistää Diakin strategian mukaista kansainvälistä koulutusyhteistyötä ja kumppanuuksien luomista. Yliopettaja on mukana terveysalan julkaisutoiminnan kehittämisessä ja tuottaa tavoitteiden mukaisia julkaisuja.

Sinulla on soveltuva lisensiaatin tai tohtorin tutkinto, täytät asetuksen 1129/2014 määrittämän kelpoisuusvaatimuksen ja sinulla on opettajan pedagogiset opinnot. Omaat kokemuksesi myötä myös pedagogista ja opetusteknologista näkemystä ja pystyt selkeään viestintään suomen ja englannin kielellä.

Odotamme sinulta substanssiosaamista useilta hoitotyön eri alueilta. Eduksi katsomme kokemuksen terveysalan sulautuvasta ja monimuotoisesta amk-opetuksesta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat. Tehtävä voi sijoittua Diakin Oulun- tai Helsingin-kampukselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Pirjo Hakala, p. 040 869 6001, pirjo.hakala@diak.fi

Hae tehtävään 28.10.2018 mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f1278d2c