(Poistunut julkaisusta)

Terveysalan lehtori
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haemme nyt Helsingin Kalasataman-kampukselle 

terveysalan lehtoria  

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2020 alkaen. 

Terveysalan lehtori opettaa ensisijaisesti näyttöön perustuvaa hoitotyötä, erityisesti mielenterveys ja päihdehoitotyötä sekä niihin liittyvää lääkehoitoa. Tehtäviin kuuluu myös harjoitteluiden ja opinnäytetöiden ohjausta sekä simulaatio-opetusta. Terveysalan lehtori osallistuu TKI-toimintaan, kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa.  

Täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Eduksi katsotaan tohtorin tai lisensiaatin tutkinto. 

Sinulla on laaja-alaista terveysalan ja sen palvelujärjestelmän tuntemusta sekä kokemusta mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä, verkko- ja monimuoto-opetuksesta sekä ohjaustyöstä korkeakoulussa. Hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla edistät yhteistyöverkostoja työelämän kanssa ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä roolissa. Sinulla on valmius opettaa ja ohjata myös englanniksi. Eduksi katsotaan ammattikorkeakoulupedagogiikan tuntemus. 

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota.  

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Diakin Helsingin-kampukselle, mutta työtehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Annukka Armanto p. 040 0156349 tiistaina 22.10 klo 12.00-13.00 tai perjantaina 25.10 klo 9.00-10.00. 

Hae tehtävää 27.10.2019 mennessä.