(Poistunut julkaisusta)

Terveysalan asiantuntija
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Hyvinvointiyksikkö hakee 1.8.2018 alkaen toistaiseksi työsuhteeseen terveysalan asiantuntijaa.

Asiantuntija toimii terveysalan mielenkiintoisissa työtehtävissä koulutusviennin, TKI-toiminnan (tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta) ja palveluliiketoiminnan alueilla. Lisäksi asiantuntijan keskeisiä tehtäviä ovat alan koulutuksen, koulutusrakenteiden ja osaamisen kehittämiseen liittyvät työtehtävät kansallisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Arvostamme kokemusta hoitotyön ja sen koulutuksen kehittämisestä sekä täydennyskoulutuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Vahvuutena pidämme käytännön työkokemusta perusterveydenhuollosta ja sen toimintakäytänteiden uudistamisesta. Lisäksi arvostamme kokemusta kansainvälisestä sairaanhoitajakoulutuksesta Suomessa tai ulkomailla. Eduksi katsomme hoitotyön näyttöön perustuvien käytäntöjen kehittämisen.

Haemme joukkoomme innostunutta terveysalan osaajaa, jolla on monipuolista työkokemusta alalta ja kykyä tulevaisuuden ammattilaisten osaamisen kehittämiseen. Eduksi katsomme kansainvälisyysosaamisen ja kokemuksen ulkomailla työskentelystä. Hakijalle luetaan ansioksi soveltuva tohtorin tutkinto.

Tehtävässä toimiminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, opettajan pätevyyttä, vahvoja tiimityötaitoja ja matkustusvalmiutta. Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito ovat ehdoton edellytys tehtävässä toimimiselle.

Hakuaika 18.5. – 31.5.2018

Lisätietoja:

Kare Norvapalo, T&K-päällikkö, 040 519 6091, kare.norvapalo@jamk.fi
Pertti Malkki, yksikönjohtaja, 040 668 2751, pertti.malkki@jamk.fi