(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhuoltotilojen siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

TERVEYDENHUOLTOTILOJEN SIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen Savonlinnaan. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessa, jossa huolehdit terveydenhuoltotilojen ylläpitosiivouksesta korkeaa puhtaustasoa vaativissa tiloissa. Työtä tehdään tilojen käytön mukaisesti viitenä päivänä viikossa alkaen pääsääntöisesti klo 16. Työvuoroja saattaa olla kiertävästi myös viikonloppuisin, mutta siinä tapauksessa huilataan vastaavasti viikolla.

Aikaisempi kokemus terveydenhuollon kohteiden siivouksesta tai alan tutkinto on plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua oppia uutta. Motivaation on oltava kunnossa – meillä kätesi jäljestä syntyy enemmänkin kuin puhtautta ja silmän iloa. Odotamme hakijoilta myös luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, monipuoliset työtehtävät ja ison talon edut. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa.

Hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa www.lt.fi/toihin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!
Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.