(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhuollosta kiinnostunut asiakaspalvelija, osa-aikainen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Oletko ulospäinsuuntaunut ja asiakaspalveluhenkinen opiskelija? Haluaisitko tietää, millaista arki terveydenhuollon toimijalla on? Etsimme nyt osa-aikaisia asiakaspalvelijoita asiakkaamme SYNLAB Helsingin vastaanottoon Kamppiin! Suomen merkittävimpiin laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tuottajiin kuuluva yhtiö tarjoaa sinulle joustavasti sovittavissa olevat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä rennossa ja kannustavassa työilmapiirissä. Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut sosiaali- ja terveysalasta ja haluat tarjota asiakkaillesi ainutlaatuista palvelua. Hae tehtävään pikimmiten, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!
KUVAUS
Asiakaspalvelijan roolissa pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden vastaanotto sekä erilaisten tutkimusten ja näytteiden laskuttaminen heiltä. Lisäksi teet töitä helppokäyttöisen potilastietojärjestelmän parissa ja ohjaat asiakkaita oikeaan paikkaan. Työskentelet osana SYNLAB Helsingin ammattitaitoista aulapalvelutiimiä. Tämä osa-aikainen työ (15-20h/viikko) sopii loistavasti esim. opiskelijalle tai lisätyöksi muun työn oheen.

Asiakaspalvelijana työskentelet vaihtelevasti joko aamu- tai iltavuorossa vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti (ma-pe klo 8-20, la 9-16).


* Aamuvuoro alkaa klo 7.30 ja iltavuoro klo 12.00.
* Työpäivän normaali pituus on 7h 45min. Työvuorojen pituus on kuitenkin joustavasti sovittavissa asiakasyrityksemme kanssa.
* Satunnaisesti on tarjolla myös lauantaivuoroja.


Tarjoamme


* Mukavan ja rennon työyhteisön
* Omaa kehitystä tukevat työtehtävät ja mahdollisuuden oman alan käytännön työkokemuksen kartuttamiseen
* Joustavasti sovittavissa olevat työajat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelutehtävät ja asiakkaiden vastaanotto Kampin toimipisteellä
* Tutkimusten ja näytteiden laskuttaminen
* Tietojen kirjaaminen potilastietojärjestelmään

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Terveys- tai hyvinvointialan opintotausta tai alan opinnot meneillään (esim. sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, röntgenhoitaja, apuvälineteknikko, fysioterapeutti, bioanalyytikko, hammasteknikko, toimintaterapeutti ym.)
* Sujuva suomen kielen taito


Eduksi katsotaan aiempi työkokemus erilaisista asiakaspalvelutehtävistä.

Etsimämme henkilö on:


* Positiivinen ja reipas
* Palveluhenkinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Määräaikainen, 4kk (jatko mahdollinen)
* Työmäärä: n. 15-20h / viikko
* Sijainti: Fredrikinkatu 48, 00100, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SYNLAB Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Synlab on Suomen suurin laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tuottaja ja osa johtavaa kansainvälistä SYNLAB konsernia. SYNLAB tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman erilaisia laboratoriotutkimuksia sekä kuvantamismenetelmiä.