(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhuollon valmiuspäällikkö
Sailab -MedTech Finland ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Etsimme terveydenhuollon valmiuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävässä painottuvat Huoltovarmuuskeskuksen terveydenhuoltopoolin ja terveydenhuollon varautumisen operatiivinen toiminta sekä terveysteknologiaa koskeva asiantuntijatyö.

Hakemamme henkilö haluaa edistää turvallisuutta sekä materiaalista varautumista sekä vaikuttaa terveysteknologian tarkoituksenmukaiseen sääntelyyn. Hän ymmärtää terveydenhuollon toimintaympäristön (ml. kyberturvallisuus & digitalisaatio) muutosta ja kehittää sitä aktiivisesti. Hän seuraa kansainvälisen ja kotimaisen lainsäädännön kehittymistä, vaikuttaa uudistumiseen Suomessa ja varmistaa toimijoiden ymmärryksen ja osallisuuden myös uusien toimintamallien avulla sekä toimii terveydenhuoltopoolin koordinoijana.

Terveydenhuollon valmiuspäällikkö on aikaansaava, itseohjautuva, huolellinen ja luotettava. Hän pystyy koordinoimaan isojakin kokonaisuuksia, voi toimia kouluttajana ja osaa viedä läpi sisäisiä projekteja. Valmiuspäällikkö vastaa terveydenhuoltopoolin päivittäisestä toiminnasta sekä terveysteknologiaan liittyvästä valmistelusta. Hänellä on mahdollisuus matkustaa erityisesti kotimaassa.

Terveydenhuollon valmiuspäälliköllä on ylempi korkeakoulututkinto ja vahva kokemus terveydenhuollon kehittämisestä ja/tai elinkeinoelämästä sekä hallinnosta. Hänellä on hyvät sidosryhmätaidot ja viestinnälliset valmiudet, vahva englannin kielen taito sekä vähintään virkamiestason ruotsi.

Työaika jakautuu 70/30 Huoltovarmuuskeskuksen ja Sailab -MedTech Finland ry:n kesken. Päivittäisestä työnjohdosta vastaa Sailab -MedTech Finland ry.

Hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan Sailab -MedTech Finland ry:n toimitusjohtaja Laura Simikille 3.9.2018 kello 17.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen laura.simik@sailab.fi.