(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhuollon laitoshuoltajia Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

ISS:n siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Määrittelemme yhdessä tavoitteet ja varmistamme omien laatuprosessiemme avulla oikean lopputuloksen. Varmistamme palvelun laatutason tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoma turvallisuuden.


Etsimme nyt ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä
TERVEYDENHUOLLON LAITOSHUOLTAJIA uuteen asiakaskohteeseemme sairaala- ja terveydenhuoltoympäristöön Kuopioon.


Meillä vastaat kohteen ylläpito- sekä leikkaussalisiivouksesta. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 06.00-18.00 välillä.


Kohteessa työskentelyn edellytyksenä hakijoilta vaaditaan laitoshuoltajantutkinto, sekä aikaisempaa kokemusta sairaalaympäristön työtehtävistä, mm. leikkaussali- ja aseptisesta siivouksesta. Työssäsi tulet tarvitsemaan myös aurinkoista asennetta työntekoon, sekä erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.


Viihdyt meillä jos pidät tarkkuutta vaativasta työskentelystä, et hätkähdä pienestä, sekä omaat hyvän paineensietokyvyn.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, asiantuntevan tiimin, sekä ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi?


Odotamme hakemustasi jo TÄNÄÄN osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.7.2018.  Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/