(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme tammikuussa 2021 avautuvaan sairaanhoitaja/terveydenhoitajan tehtävään sinua osaava ja innostunut hoitotyön ammattilainen Malmi 2 lähipalvelualueelle. Sinun on mahdollista aloittaa jo joulukuussa vuosiloman sijaisena tehtävässä.

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana työskentelet kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Tuet lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä, teet asiakaskäyntejä, arvioit ja seuraat asiakkaiden vointia yhteistyössä tiimin lähihoitajien kanssa ja teet moniammatillista yhteistyötä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Käytössämme on Pegasosmukana toiminnanohjausjärjestelmä sekä optimointi. Huhtikuussa 2021 otamme käyttöön Apotti potilastietojärjestelmän. Hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin välittömästi, reaaliaikaisesti Pegasos -tietojärjestelmään asiakkaan luona.

Meillä on käytössämme autoja, sähköpolkupyöriä ja pyöriä liikkumiseen. Saman katon alla toimii kolme muuta lähipalvelualuetta, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Työ on pääsääntöisesti aamuvuoroihin arkisin painottuvaa.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen, suuren työnantajan henkilöstöedut kuten mm. alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi sekä työterveyshuollon palvelut. Lisätietoja eduista löydät osoitteesta helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Luemme eduksi ajokortin, työkokemuksen kotihoidosta sekä lääkehoidon (loveluvat).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Kirsi Kumpumäki p. 0403346876 arkisin klo 9-15 kirsi.m.kumpumaki@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/