(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Vallila 1 lähipalvelualueelle innostunutta ja motivoitunutta terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 9.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Terveydenhoitajana/ sairaanhoitajana hoidat tiimissämme paljon erilaisia työtehtäviä - asiakastyöstä, tietokone- ja paperitöihin. Yhteistyötä tehdään eri ammattiryhmien lisäksi luonnollisesti asiakkaan ja omaisten kanssa. Esimies toimii kaikessa tiimiläisten tukena.

Työmme on itsenäistä, mutta myös yhdessä tehtävää riittää paljon. Lähihoitajat vastaavat asiakkaista vastuuhoitajatiimeittäin ja terveydenhoitajana tai sairaanhoitajana pääsisit mukaan näiden vastuuhoitajatiimien porukkaan.

Alueemme asiakaskäynnit ovat toimipisteemme läheisyydessä ja taittuvat helposti kävellen. Asiakaskäynneillä käytämme PegasosMukana toiminnanohjausjärjestelmää, jolla kirjaamme ja tilastoimme asiakaskäynnit.

Tiimissämme on mukavat työkaverit ja meillä on hyvä työilmapiiri. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn ja hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Työtilamme ovat uudistettu ja sijaitsevat osoitteessa rautalammintie 2, 00550 Helsinki.

Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi saat hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Tervetuloa osaksi iloista, ammattitaitoista porukkaamme!

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi kokemuksen kotihoidosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kirsi Karjalainen p. 050 597 3307

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/