(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Maunula 1 alueelle sairaanhoitajaa/ terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista, vastuullista ja itsenäistä. Työsi sisältää asiakkaan ohjaamista, auttamista ja arvioimista arkeen liittyvissä asioissa asiakkaan toimintakykyä tukien ja kuntoutumista edistäen. Työhösi kuuluu tärkeänä osana asiakkaan sairaanhoidollisten asioiden hoitaminen. Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana omalla alueella ja kollegoiden kanssa yhteisvastuullisesti.

Alueemme asiakaskohteet ovat lähellä toimistoa. Sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja tekee kaksivuorotyötä, mutta työ on pääsääntöisesti arkivuoropainotteista. Tule mukaan joukkoomme mukavaan työyhteisöön. Huolehdimme sinulle riittävän perehdytyksen tehtävään.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Päivi Honko p.0505823379 arkisin klo 9.00-14.00 välillä

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/