(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen työ kotihoidossa? Haemme oma-aloitteista sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa Töölö 4 kotihoitoon sijaisuuteen 29.11.2021 saakka.

Asiakastyömme sijoittuu Taka-Töölön alueelle. Liikumme työpäivän aikana asiakasmatkat kävellen, pyöräilen tai julkista liikennettä hyödyntäen. Työhösi kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi asiakkaiden lääkehoidon toteuttamista ja hoitotyön arviointia, moniammatillista yhteistyötä sekä sairaanhoidollisen osaamisen varmistamista. Kotihoidossa sairaanhoitajana/terveydenhoitajana työ on itsenäistä ja monipuolista hoito- ja hoivatyötä. Kuntoutumisen tukeminen on tärkeä osa työtämme.

Tiimimme on jaettu neljään minitiimiin, jossa voit perehtyä asiakastyöhön sekä kehittää omaa ammattitaitoa. Yhteen minitiimiin kuuluu 1 sairaanhoitaja ja 4 lähihoitajaa. Vastuullasi on oman alueen asiakkaat yhdessä minitiimin lähihoitajien kanssa. Lisäksi vastaat omalta osaltasi kotihoidon toteuttamisesta ja muutoksien läpiviemisestä tiimissä. Teet jokapäiväistä yhteistyötä alueen muiden sairaanhoitajien kanssa.

Teemme jaksotyötä, mutta työn luonteen vuoksi sairaanhoitajan työaika on tällä hetkellä pääsääntöisesti päivätyötä. Työpäivä alkaa alueellamme sovitusti klo 07:15.

Työssä tarvitset sairaanhoidollisten tehtävien osaamista ja itsenäistä työotetta. Tiimissämme sinulla on mahdollisuus toteuttaa ammattitaitoasi ja osaamistasi laajasti osallistumalla kanssamme monipuoliseen kotihoitotyöhön.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tarja Jehkonen, vs. kotihoidonohjaaja, tarja.jehkonen@hel.fi, p. 09 310 44561

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/