(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa vakinaiseen toimeen Malmi 3 lähipalvelualueelle!

Tulisitko työtoveriksemme, joukkoomme kuuluu 15 lähihoitajaa ja 3 sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa? Meillä on omat maantieteelliset vastuualueet ja niissä lähihoitajaporukka, mutta toimimme yhdessä koko alueemme hyväksi ja toisiamme sijaistaen. Asiakkaamme asuvat Töyrynummen, Fallkullan ja Tapanilan alueilla.

Työn pääpaino on asiakkaan kotona tapahtuvassa hoitotyössä. Työhömme kuuluu asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia, sairaanhoidollisen osaamisen varmistamista ja ohjaamista tiimissä sekä moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.
Teemme jaksotyötä, mutta työn luonteen vuoksi sh/th työaika on tällä hetkellä pääsääntöisesti päivätyötä, työpäivä alkaa pääsääntöisesti klo 07:00.

Työssä tarvitset sairaanhoidollisten tehtävien osaamista, itsenäistä työotetta, oman työn hallintaa ja vuorovaikutustaitoja erilaisten ihmisten kanssa. Tulethan joukkoomme mukaan!

Tarjoamme sinulle hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut esim. työsuhdeasunnon sekä kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia.

Työn aloittamisajankohta voidaan neuvotella tilanteesi mukaan. Perehdytämme sinut toimintaamme.

Jätäthän hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Kelpoisuusehto: Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä ja huumausainetodistus.

Koeaikana (6kk) tulee tehdä hyväksytysti sairaanhoidon LoveLop.

Luemme eduksi kotihoidon tuntemuksen, ajokortin (helpottamaan asiakastyön välimatkoja).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Sanna Ylönen (sanna.ylonen@hel.fi) p. 050 402 0511

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi