Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa opintovapaan sijaisuuteen Kallio 2 lähipalvelualueelle ajalle 1.9.2020-31.5.2021!

Lähipalvelualueen terveydenhoitajana/sairaanhoitajana toimit sairaanhoidon asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia tehtävässään. Joukkoomme kuuluu 18 lähihoitajaa, 1 kodinhoitaja ja 3 terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa.

Työtilamme sijaitsevat remontoiduissa Vallilan toimitalossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Asiakkaamme asuvat Hakaniemessä ja Merihaassa. Välimatkat kuljemme pääsääntöisesti julkisilla kulkuneuvoilla tai pyörällä.

Työhösi kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia, sairaanhoidollisen osaamisen varmistamista ja ohjaamista tiimissä sekä moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Vastuullasi tulee olemaan oman alueen asiakkaat yhdessä lähihoitajien kanssa.

Teemme jaksotyötä, mutta työn luonteen vuoksi sh/th työaika on tällä hetkellä pääsääntöisesti päivätyötä. Mahdollisuus tehdä myös 80% osa-aikatyötä.

Työssä tarvitset sairaanhoidollisten tehtävien osaamista, itsenäistä työotetta, oman työmäärän hallintaa ja vuorovaikutustaitoja erilaisten ihmisten kanssa.

Työn aloittamisajankohta voidaan neuvotella tilanteen mukaan.

Kotihoidossa saat suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työmatkaseteliedun, ammattiasi tukevaa koulutusta, työterveyshuollon palvelut sekä erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi kokemuksen kotihoitotyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kho Jonna Helminen 13.-17.7. ja vs. kho Rila Laaksonen 20.7.-7.8. P. 050-4020429

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1372504
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki