(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Tehtävän kuvaus

Tulisitko meille terveydenhoitajaksi/sairaanhoitajaksi sijaisuuteen? Tehtävä alkaa kesäkuun alkupuolella.

Kaipaamme sairaanhoitaja/terveydenhoitaja työtoveria! Joukkoomme kuuluu 15 lähihoitajaa ja 3 sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa. Meillä on omat maantieteelliset vastuualueet ja niissä lähihoitajaporukka, mutta toimimme yhdessä koko alueemme hyväksi ja toisiamme sijaistaen. Asiakkaamme asuvat Töyrynummen, Fallkullan ja Tapanilan alueilla.

Työn pääpaino on asiakkaan kotona tapahtuvassa hoitotyössä. Työhömme kuuluu asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia, sairaanhoidollisen osaamisen varmistamista ja ohjaamista tiimissä sekä moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.
Teemme jaksotyötä, mutta työn luonteen vuoksi sh/th työaika on tällä hetkellä pääsääntöisesti päivätyötä, työpäivä alkaa klo 07:00.

Työssä tarvitset sairaanhoidollisten tehtävien osaamista, itsenäistä työotetta, oman työn hallintaa ja vuorovaikutustaitoja erilaisten ihmisten kanssa. Tulethan mukaan!

Tarjoamme sinulle hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut esim. työsuhdeasunnon sekä kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia.

Tarkempi työaika voidaan neuvotella tilanteesi mukaan. Perehdytämme sinut toimintaamme.

Jätäthän hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Kelpoisuusehto: Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Otamme haussa huomioon myös opiskelijat, joilla riittävät opinnot työn suorittamiseen.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Koeaikana tulee tehdä hyväksytysti sairaanhoidon LoveLop.

Luemme eduksi kotihoidon tuntemuksen, ajokortin (helpottamaan asiakastyön välimatkoja).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Sanna Ylönen (sanna.ylonen@hel.fi) p. 050 402 0511

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi