(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Vallila 2 kotihoitoon Länsi-Pasilan tiimiin terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa äitiysloman/ hoitovapaan sijaisuuteen 15.4.2020 alkaen. Tiimissämme saa apua ja tukea ja meillä on hyvä auttamisen meininki.

Toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Työssä painottuu kuntoutusta edistävä hoitotyö. Tukenasi ovat alueemme muut terveyden- ja sairaanhoitajat, alueen koko henkilöstö sekä laaja yhteistyökumppaneiden verkosto. Remontoidut tilamme sijaitsevat Rautalammintiellä. Pasilan alue on kehittyvä alue hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi: Ajokortti (ei pakollinen)

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anne Toikkanen kotihoidon ohjaaja p. 09 310 3943, klo 9-15

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi