(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen työ kotihoidossa? Oletko tiimin toiminnan ja asiakastyön kehittämisestä kiinnostunut tiimiläinen? Haemme Töölö 4 kotihoitoon sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa sijaisuuteen 7.1.2021 saakka, aloitus sopimuksen mukaan.

Asiakastyömme sijoittuu Taka-Töölön alueelle. Liikumme työpäivän aikana kävellen, pyöräillen tai julkista liikennettä hyödyntäen. Työhön kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi asiakkaiden lääkityksen ja hoitotyön arviointia, moniammatillista yhteistyötä sekä sairaanhoidollisen osaamisen varmistamista ja ohjaamista tiimissä. Lisäksi vastaat omalta osaltasi kotihoidon toteuttamisesta ja muutoksien läpiviemisestä tiimissä.

Tiimimme koostuu neljästä minitiimistä, joihin kuuluu 1 sairaanhoitaja ja 4 lähihoitajaa. Vastuullasi tulee olemaan oman alueen asiakkaat yhdessä minitiimin lähihoitajien kanssa. Lisäksi vastaat omalta osaltasi kotihoidon toteuttamisesta ja muutoksien läpiviemisestä tiimissä, teet jokapäiväistä yhteistyötä alueen muiden sairaanhoitajien kanssa.

Teemme jaksotyötä, mutta työn luonteen vuoksi sairaanhoitajan työaika on tällä hetkellä pääsääntöisesti päivätyötä. Työpäivä alkaa alueellamme sovitusti klo 07:15.

Työssä tarvitset sairaanhoidollisten tehtävien osaamista ja itsenäistä työotetta. Tiimissämme sinulla on mahdollisuus toteuttaa ammattitaitoasi ja osaamistasi laajasti osallistumalla kanssamme monipuoliseen kotihoitotyöhön.

Kotihoidossa saat suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työmatkaseteliedun, ammattiasi tukevaa koulutusta, työterveyshuollon palvelut sekä erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Böckelman Sallamaari kotihoidonohjaaja vs. p. 09 310 44561 sallamaari.bockelman@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi