(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt sairaanhoitajaa /terveydenhoitajaa vakinaiseen toimeen Malmi 3 lähipalvelualueelle!

Lähipalvelualueen sairaanhoitajana/terveydenhoitajana toimit sairaanhoidon asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia tehtävässään. Joukkoomme kuuluu 15 lähihoitajaa ja 3 sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa. Olemme jakautuneet kolmeen eri asiakastyön alueeseen, mutta toimimme yhdessä. Asiakastyömme sijoittuu Töyrynummen, Fallkullan ja Tapanilan alueille.

Työhön kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia, sairaanhoidollisen osaamisen varmistamista ja ohjaamista tiimissä sekä moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Vastuullasi tulee olemaan oman alueen asiakkaat yhdessä lähihoitajien kanssa. Teet jokapäiväistä yhteistyötä muiden sh/th kanssa alueen asioissa. Sinun on mahdollista luoda kanssamme uutta, tehdä alueemme hoitotyöstä toimiva, innostava ja tuloksellinen. Tulethan mukaan?

Teemme jaksotyötä, mutta työn luonteen vuoksi sh/th työaika on tällä hetkellä pääsääntöisesti päivätyötä, työpäivä alkaa klo 07:00. Liikumme asiakkaiden luokse autoilla, sähköpyörillä, tavallisilla pyörillä ja kävellen julkista liikennettä hyödyntäen.

Työssä tarvitset sairaanhoidollisten tehtävien osaamista, itsenäistä työotetta, oman työmäärän hallintaa ja vuorovaikutustaitoja erilaisten ihmisten kanssa. Työ mahdollistaa laajan ammattitaidon käytön ja hoivatyön avopalvelujen osaamisen. Mikäli olet kiinnostunut, sinulla on myös mahdollisuus oppia esimiestyön taitoja ja toimia sijaisena.

Työn aloittamisajankohta voidaan neuvotella aikaisemmaksi tai myöhemmäksi tilanteen mukaan.

Kelpoisuusehto: Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä ja huumausainetodistus.

Luemme eduksi kotihoidon tuntemuksen, ajokortin (helpottamaan asiakastyön välimatkoja). Mahdollisesti oman auton käyttömahdollisuus.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Sanna Ylönen (sanna.ylonen@hel.fi) p. 050 402 0511

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi