(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Tehtävän kuvaus

Pitäjänmäki 1 lähipalvelualueen kotihoidon tiimi ja asiakkaat kaipaavat joukkoonsa ennakkoluulotonta, positiivisen asenteen omaavaa, työtä pelkäämätöntä terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja se kestää 24.6. saakka, mahdollisesti pidempäänkin.

Tartut rohkeasti toimeen, sopeudut luontevasti uusiin tilanteisiin, kykenet sekä tiimi-, että itsenäiseen työskentelyyn ja siedät keskeneräisyyttä.

Terveydenhoitajana/sairaanhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässään. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä vastuuhoitajan ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Käytössämme on Pegasosmukana toiminnanohjausjärjestelmä ja Optimointi . Hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin välittömästi , reaaliaikaisesti Pegasos -tietojärjestelmään asiakkaan luona.

Meillä on polkupyöriä, sähköpyöriä ja autoja liikkumiseen . Saman katon alla toimii kaksi muuta lähipalvelualuetta joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen, suuren työnantajan henkilöstöedut kuten mm. alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi sekä työterveyshuollon palvelut. Saat myös edullisen työsuhdeasunnon työsuhteesi ajaksi.
Lisätietoa eduista löydät osoitteesta helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi:
Kotihoidon tuntemuksen ja Pegasos -potilastietojärjestelmä osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Tiina Luukkanen, 09 310 66146 ( arkisin klo 9-15), tiina.luukanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi