(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Tehtävän kuvaus


Vallila 1 kotihoitoon avautuu sairaanhoitajan toimi 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Huolehdit oman kotihoitotiimisi osaamisesta näyttöjen vastaanottajana. Työssä painottuu kuntoutusta edistävä hoitotyö. Tukenasi ovat alueemme kolme muuta terveyden-/sairaanhoitajaa, alueen koko henkilöstö sekä koko laaja yhteistyökumppaneiden verkosto. Tiimitilamme sijaitsevat Vallilassa, Rautalammintie 2.

Työ on jaksotyötä. Työvuorot painottuvat pääosin arkiaamuihin, sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa ajoittain.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen mielenkiintoisessa työssä, suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja osoitteesta www.helsinkirekry.fi

Voit käydä katsomassa mm. kotihoidon sairaanhoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. Sivustolla voit myös tutustua Helsingin kotihoitoon ja testata millainen hoitaja olet.
https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Jaksotyö