Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa Munkkiniemi 1 lähipalvelualueelle sijaisuuteen ajalle 19.8. - 31.12.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Työskentelemme yhden tiimin mallilla Lehtisaaren, Kuusisaaren ja Munkkiniemen alueella. Työtilamme sijaitsevat Munkkiniemen terveysaseman yhteydessä.

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä samassa rakennuksessa sijaitsevan Munkkiniemen palvelukeskuksen kanssa. Olemme myös mukana itseohjautuvan tiimin toimintamallissa ja meillä on mahdollisuus työskennellä Voima-hankkeen mukaisen työvuorosuunnittelun mukaisesti. Työ painottuu arkiaamuihin.

Toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Työtehtäviisi kuuluu laaja-alaista asiakastyötä, moniammatillista yhteistyötä eri hoitotahojen kanssa sekä oman kotihoitotiimin työntekijöiden ohjaamista ja tukemista ja osaamisen varmistamista sairaanhoidollisten näyttöjen vastaanottajana. Tukenasi on kollegat ja osaava tiimimme.

Toivomme, että olet työhön sitoutunut, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja itsenäisen sekä vastuullisen työotteen. Osaat työskennellä joustavasti sekä tiimin jäsenenä että yksin asiakastilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2686,80 e/kk
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286570
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki